09.11.2017Møde & Event News

Det kan man da kalde netværk!

Hvad laver de? Hvem er de? Hvor var de? Og hvor var du netop den dag?

Mødeplanlæggere og venues var sammen i fælles netværk på MødeMekka i Aarhus den 7. november. Dels for at lære nye venues og nye kontaktpersoner at kende, dels for at blive inspireret gennem 2 foredrag i løbet af dagen. Og naturligvis for at møde alle fagkollegerne. På fotoet er det resultatet af Arne og Brian Nielssons foredrag, som er blevet synligt og i form af mere nærvær og en stærkere holdånd omkring at ville opnå noget sammen. Arbejdspladser kan lære meget af den spirit, som hersker blandt sportsfolk, lod den rekordvindende OL-medaljeindehaver Arne Nielsson forstå. "Men man skal huske at lade op og hente energi helt derinde, hvor der kun er dig og roen," supplerede bror og foredragspartner Brian Nielsson.

"Jeg skal sættes ind i alt det nye"

Dagen igennem var der speedmeetings med omkring 30 venues fra hele landet. "Jeg har ikke været til den slags arrangementer i nogle år, så nu er det på tide at høre, hvad der er sket af nyt, og hvilke nye kontaktpersoner, jeg forhåbentlig har en god kemi med," sagde Mette Brønnum, Vestas Wind Systems. "For eksempel synes jeg, der er kommet mange nye aktiviteter til pauserne. Det vil jeg gerne ind at høre mere om."

Mødeplanlæggerne blev vist rundt på dagens venue, hvor MødeMekkaet fandt sted, nemlig Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Og som start på dagen kunne deltagerne møde den helt nye direktør på stedet, Helene Hallre, som er præmieret som et særligt ledertalent i Norge, hvor hun er hentet fra. En hjertelig og varm velkomst fik alle fra Helene.

Du kan nå at være med i årets sidste MødeMekka

Dagen blev afsluttet med buffet og live interview med CEO og taskedesigner, Camilla Dalgaard, som blandt andet sagde, at man godt må få et venskabeligt forhold til sine kontaktpersoner, at man skal huske humoren i sine møder, at man skal kunne være både top-ambitiøs og luddoven - på skift og mange andre vigtige holdninger om at være menneske, samtidig med at man er fremadstræbende businessperson.

Næste MødeMekka i 2017 foregår på Crowne Plaza Copenhagen Towers  i København den 23. november. Der vil være ekstra fokus på bæredygtighed ved møderne  til dette årets sidste MødeMekka.

Læs om MødeMekka den 23. november


?