Med sin ideelle placering, beliggende sammen med Aarhus Congress Center, lige i hjertet af Aarhus, er Blu Scandinavia Hotel Aarhus det naturlige samlingspunkt for for konferencer.

" />Nyhed - Det naturlige samlingspunkt

Advertorial

Radisson Blu Hotel Aarhus - Det naturlige samlingspunkt

 

Med sin ideelle placering, beliggende sammen med Aarhus Congress Center, lige i hjertet af Aarhus, er det elegante Blu Scandinavia Hotel Aarhus det naturlige samlingspunkt for konferencer og begivenheder.

Helene Hallre forklarer: 
Vores prisbelønnede, elegante hotel i centrum af Århus, har en perfekt beliggenhed, midt imellem det velbesøgte ARoS Kunstmuseum og Musikhuset i Aarhus, og blot et stenkast fra det pulserende byliv med alle restaurant- og shoppinggaderne. Med alle de store attraktioner beliggende side om side, er her den ideelle mulighed for at skabe helt personligt designede events, hvor flere lokationer sættes i spil, for at opfylde alle kundens drømme. 

Den perfekte beliggenhed, under samme tag som Aarhus Congress Center som har plads til op til 4000 gæster, og blot et stenkast fra ikoniske kulturinstitutioner, er Blu Scandinavia Hotel Aarhus hotellet med uendelige muligheder for at skabe præcis det arrangement kunden ønsker.

Erfaring og service går hånd i hånd
På Blu Scandinavia Hotel Aarhus står det erfarne mødepersonale altid på spring, klar til at levere en smidig, vellykket og professionel event. Her vil gæsten blive mødt med en elegant personlig service hos  Radisson Meetings, hvis fornemmeste opgave er at skabe lige præcis det arrangement som gæsten drømmer om. 

Helene Hallre uddyber, 
“For os tæller hvert eneste øjeblik, fra start til slut af et arrangement, vi kalder det “Every Moment Mattes”. På Blu Scandinavia Hotel Aarhus kan mødeplanlæggere og gæster trygt overlade koordineringen i vore hænder. Med hotellets 26 års erfaring, leverer Radisson Meetings dedikerede personale altid en omhyggelig planlægning og personlig service, for at sikre et vellykket arrangement, helt ned til mindste detalje.”

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus vil gæsten nyde hotellets klassiske, elegante omgivelser, og ikke mindst fleksibiliteten ved en beliggenhed hvor byens mest besøgte attraktioner er inden for gåafstand. Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder alsidige eventfaciliteter, designet til at rumme  store events og små events. Med 19 konferencelokaler, 2 balsale med en størrelse på 561 m² samt en lys konferencefoyer, er her et væld af muligheder for events, fra mindre intime sammenkomster op til de store forsamlinger for tusindvis af mennesker.

Se mere her: Radissonhotels.com


?