11.06.2019Møde & Event News

Dette hotel skal drives af dansk operatør

Det norske hotel ligger i en livsstilsby, og hotellet vil med sin udsigt skille sig ud og bidrage med en synlig tilføjelse til stemningen under opholdet.

Danske Core Hospitality bekræfter endnu et 200-værelses hotelprojekt i Norge. Denne gang udvider den danske hoteloperatør til Tromsø med Moxy Hotels, et varemærke, der er en del af en af verdens største hotelkæder, Marriott International. Tromsø er en ægte livsstilsdestination for eventyrlystne, der søger oplevelser i spektakulære naturomgivelser. ”Vi er optagede af at tilbyde en unik hoteloplevelse, der differentierer sig fra markedets lokale brands. I Tromsø er naturoplevelserne vigtige, og vi har derfor valgt at bygge receptionen, barmiljøet og fællesområderne på øverste etage. På denne måde giver vi alle vores gæster mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra 11. etage, mens de nyder et godt måltid og lækre drinks fra baren,” siger Per Denker Sørensen, adm. direktør i det danske driftsselskab Core Hospitality.

Per Denker Sørensen, der samarbejder tæt med brandejeren, Marriott International, forklarer yderligere, at Moxy Hotels er blevet udviklet til rejsende, der søger prisvenlige hotelovernatninger uden at gå på kompromis med stilen. Dette projekt er det 3. Moxy hotel, der åbner i Norge; det 4. i Skandinavien. Marriott har allerede etableret sig i Oslo og København (Moxy i Københavns Sydhavn), mens endnu et er under udvikling i Bergen. De to sidstnævnte drives også af den danske hoteloperatør, Core Hospitality. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Moxy Copenhagen Sydhavnen

Se mere om Moxy Hotels


?