18.02.2019Møde & Event News

DigitalGuest erstatter værelsesmappen

Bl.a Guldsmeden Hotels, Comwell samt First Hotels bruger platformen, som erstatter værelsesmappen og samtidig giver en masse ekstra informationer.

Den 2 år gamle aarhusianske virksomhed DigitalGuest benyttes af en lang række danske hoteller, herunder Guldsmeden Hotels, Comwell, First Hotels. Nu kan virksomheden også byde velkommen til hoteller i Sverige, Norge, Tyskland, Island og Færøerne.

Senest har DigitalGuest fået et hotel i Norge på listen over kunder og kan derved meddele, at platformen benyttes af hoteller i 5 lande. Hotellerne tæller både kædehoteller og uafhængige hoteller. "Vi har haft vækst hver eneste måned siden vi startede tilbage i 2016, og specielt i år har vi mærket en markant øget parathed fra hotellernes side til at tage beslutninger på det digitale område" siger direktør i DigitalGuest, Christian Markedal.

Det handler om tilgængelighed

Systemet startede med en digital værelsesmappe og har siden udviklet sig fra blot at være en digital erstatning af den gamle værelsesmappe, Men platformen er udvidet med mange flere funktioner og kan benyttes også til info om relevante steder at besøge i området. I løbet af det seneste år, har flere hoteller taget platformen mere aktivt i brug for at gøre de mest relevante ting let tilgængelige for deres gæster

Målrettes det enkelte hotel

DigitalGuest er en webbaseret løsning, som ikke kræver login eller download. Platformen skræddersyes til hvert enkelt hotel og deres brand Integrerer på nuværende tidspunkt med følgende PMS systemer: Picasso, Spectra, Opera, HotSoft, StaynTouch, FrontDesk og Octopus Relevant information. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om DigitalGuest


?