27.09.2018Møde & Event News

Disse mennesker kender nu de nye statussymboler

MødeMekka i et glasskib blev både en visuel, faglig interessant og udbytterig dag. Med masser af speedmøder, foredrag, pointer og sanselighed.

Nogle havde valgt at gå rundt sammen, fordi de var fra samme branche. De vidste præcis, hvilken type mødested, der kunne være relevant for netop dem. Andre var kommet for at finde spændende events til udenlandske gæster. Alle mødeplanlæggere jagtede inspiration og var glade for personlige møder også med de mødesteder, som de kendte i forvejen. "For hvordan mon de vil løse præcis de udfordringer, jeg som mødeplanlægger har for netop dette særlige møde eller denne tematiske konference?" Det var der mange, der fik svar på under speedmøderne med de 33 fremmødte hoteller og konferencesteder fra hele landet.

Intet slår det fysiske møde

"Det er vigtigt med det fysiske møde. Mange beslutninger træffes på baggrund af den gode relation," sagde en af de mange mødeplanlæggere, som havde valgt at lægge vejen forbi Allers smukke foyer "Skibet", hvor Kursuslex' MødeMekka blev afholdt den 26. september. Der blev vist frem og debatteret ved bordene med udsigt til vandet få meter fra de høje glasvinduer.

Tid er det nye statussymbol

"Dagens nye statussymbol for alle kvinder er: Tid. Overskud. Ro. Det er det, vi jagter alle sammen. 71% af kvinderne føler ikke, de har tid nok. Men man vælger at tage tid," sagde HR- og kommunikationsdirektør Jette Skeem fra Aller Media i sit tidsaktuelle foredrag om kvinder som målgruppe.

Møde på en gletsjer

Ida Løfberg fra Nyhavn Rejser holdt et inspirerende indlæg og viste billeder af de helt alternative mødesteder i udlandet. Blandt andet en saltmine i Krakow, et fly bygget om til konferencerum, landrover-ekspedition på Island og mange andre oplevelser, som man ikke får herhjemme. Udbyttet af mødeoplevelser i udlandet er: Øget arbejdsglæde og et socialt boost, har bureauets analyser vist.

Et skib af glas

Dagen afsluttedes med en lækker buffet i "Skibets" kantine, hvor man virkelig fik fornemmelsen af skib. Især hvis man sad i rummets forreste ende, hvor glasfronten afsluttes med en spids lige ud mod vandet og byens lys. Efter middagen blev der sagt tak for i dag med goodiebags til alle. Næste MødeMekka afholdes på et nyåbnet konferencehotel med en kunstnerisk og innovativ afmosfære.

Få et tip når der åbnes for tilmelding til årets sidste MødeMekka


?