30.11.2018Møde & Event News

DLF køber Haraldskær

Danmarks Lærerforening overtager ejerskabet af den gamle herregård fra 1434. Bl.a. for at udvikle og sikre Sinatur Hotel & Konference.

Den smukke herregård midt i Vejle Ådal kan med sikkerhed dateres tilbage til 1434. Gennem Haraldskærs 584 år gamle historie har flere end 40 forskellige slægte og ejere sat deres præg på herregården. Siden 1970 har ejerne af Haraldskær været Boligselskabernes Landsforening (BL), der forvandlede herregården til et hotel og kursuscenter i 1970’erne. Ejerskabet skifter nu til Danmarks Lærerforening.

”Sinatur Hotel & Konference har forpagtet Haraldskær siden 2007, og vi har i alle årene haft et godt, professionelt samarbejde med BL. Men vi har også længe haft et ønske om at blive herre i eget hus og stå i spidsen for at udvikle Haraldskær. For eksempel arbejder vi målrettet på at bygge nyt køkken og nye værelser, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel på kurser og konferencer,” siger hoteldirektør på Haraldskær, Kari Brandsgård.

Samme ejer for alle 6 hoteller

Sinatur Hotel & Konference består af konferencehotellerne Skarrildhus, Haraldskær, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Frederiksdal. Danmarks Lærerforeningen ejer efter købet af Haraldskær alle 6 konferencehoteller, der ligger spredt over hele Danmark.

Hædret af Vejle Kommune

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference blev tirsdag hyldet for at gøre en ekstra indsats for at hjælpe udsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet, da Vejle Kommune for 8. gang kårede "Årets mest rummelige virksomhed." Hotellet var oppe imod 42 indstillede virksomheder, og selv om det ikke lykkedes at vinde den fornemme titel som Vejle Kommunes mest rummelige virksomhed under kåringen i Spinderihallerne, glæder direktør Kari Brandsgård sig over top 5 placeringen.

”En af vores værdier er nærvær. Nærvær til hinanden som kolleger, nærvær til vores gæster og nærvær til det samfund, vi lever i. Vi skal have plads til at hjælpe mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet, tilbage til et godt og meningsfuldt arbejdsliv,” siger Kari Brandsgård, der sammen med staben af medarbejdere har haft god succes med at få udsatte borgere i job eller i gang med en uddannelse.

Se mere om Haraldskær Sinatur Hotel & Konference


?