02.11.2020Møde & Event News

Dragsholm Slot ansætter ung køkkenchef

Fra nytår skal Jeppe Foldager stå i spidsen for at videreudvikle gastronomien.

Dragsholm Slot har de seneste årtier været igennem en rivende udvikling som hotel og restaurant, og gæstes både af private på eventyr og af virksomheder, når beslutningerne skal sættes i historisk perspektiv.

Med en Michelin-stjerne i 2017 samt optagelse i Relais & Châteaux i 2018, overlader Claus Henriksen efter 13 år slotskøkkenet til den 34-årige Jeppe Foldager. Trods sin unge alder har han betydelig gastronomisk erfaring i bagagen, blandt andet fra Søllerød Kro og Bocuse d’Or, og har senest været køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen.

Jeppe har ambitioner, der matcher slottets, lover slotsejer, Mads Hylleholt Bøttger: ”Vi har fulgt Jeppes arbejde gennem mange år og er sikre på, at hans formåen i køkkenet, slottets stærke fortælling, de gode råvarer og sammen med vores mange dygtige medarbejdere, kan føre os mod nye mål og horisonter.”

Læs mere om Dragsholm Slot


?