28.09.2017Møde & Event News

"Dream came true" - i går aftes

Det var ikke en drøm, for der var 600 branchefolk, som så på. Nogle blev endda præmieret for at være ekstra vilde med konceptet.

I går samledes 600 gæster til "Partnergalla" med Wallmans show i Cirkusbygningen i København. Aftenen var et levende bevis på, at man på 4 timer kan gennemføre et spektakulært show med musik, sang, dans og flotte visuelle detaljer, samtidig med at alle får serveret 4 retter mad. I går aftes indgik endda to "afbrydelser", hvor der blev uddelt awards til partnere, der har gjort særlig meget for at generere gæster til Cirkusbygningen.

Som mødeplanlægger kan man læne sig trygt tilbage, hvis man har overladt sit arrangement til en af Cirkusbygningens Meeting Planners. Logistikken under showet er ikke mindre end imponerende. De optrædende skifter mellem scenen og serveringerne i en sådan hast, at der stadig er sved på danserens ryg, når stegen kommer på bordet. Denne dobbeltrolle gør showet mere nærværende for publikum. Kursuslex' tjener havde tilmed tid til at svare på spørgsmål, og alle særbestillinger og drikkevarer blev leveret prompte.

Wallmans er show i ordets internationale betydning. Glimmer og glitter - lyseffekter og cabaretlignende koreografi. Der var tilmed tænkt på udenlandske gæster med en musicalisering af H.C. Andersens mest kendte eventyr. Hædringen af dagens awardvindere foregik ude blandt publikum - på engelsk, med små brudstykker af musik til at ledsage champagnen.

For at gøre sig fortjent til en statuette skulle man være en særlig god partner. Dvs. en partner der havde bibragt stedet masser af gæster igennem året. Det er der intet forkert i, Det er,, hvad det er, og ingen forsøgte at gøre det til andet end taknemmeligheds-præmier. Nok så fikst indledtes aftenen med at lede efter statuetterne, På den måde kunne arrangørerne via storskærm præsentere både den eksotiske "Buddha Lounge" til møder og konference samt køkkenet, der i den grad fortjener at blive vist frem.

Se mere om Cirkusbygningen


?