12.01.2022Møde & Event News

Dyvig Badehotel i fornemt selskab

Dyvig Badehotel på Als er blevet optaget i organisationen Relais & Châteaux.
 
Dyvig Badehotel, der ligger på Als, er blevet indlemmet i den eksklusive hotel- og restaurantsammenslutning Relais & Châteaux’s guide, der internationalt set er i samme liga som Michélin-guiden.

Dyvig Badehotel er kun det sjette etablissement i Danmark, der er sluppet igennem nåleøjet som medlem i den internationale hotel- og restaurantorganisation. Det har stor betydning for badehotellet, der betragter optagelsen som en kæmpe cadeau og et kvalitetsstempel.
 
”Vi dyrker den høje kvalitet, den egnsbundne kultur og det varme værtsskab, og det tapper direkte ind i Relais & Châteaux’s dna,” siger John Bech Amstrup, som har været forpagter, direktør og gastronomichef på Dyvig Badehotel siden 2010.
 
Relais & Châteaux er en sammenslutning af eksklusive selvstændige hoteller og restauranter, der tæller 580 ekstravagante hoteller, slotte og herregårde, gourmetrestauranter, vingårde, majestætiske villaer og unikke bjerghytter fordelt over 65 lande på fem kontinenter. I Danmark er Dragsholm Slot, Falsled Kro, Restaurant Kong Hans, Restaurant Frederikshøj samt Restaurant Lieffroy og nu også Dyvig Badehotel på listen.
 
”Med Relais & Châteaux får Dyvig Badehotel et vindue til verden, som kan lede flere internationale gæster vores vej. Vi rammer ind i et utroligt attraktivt segment af kvalitetsbevidste gastro- og kulturturister, der søger unikke oplevelser, der er forankret i den lokale historie og formidlet gennem gastronomi og varmt værtsskab,” siger John Bech Amstrup.
 
17 værelser og 4 suiter

Dyvig Badehotel ligger ved Nordborg på kanten af det sydfynske øhav med frodig natur i baghaven, og det lille boutiquehotel med kun 17 værelser og 4 suiter er tæt forbundet med naturens ro ved vandet.

Det firestjernede hotel rummer to restauranter – Amstrup & Vigen samt Dyvig Brasserie. Førstnævnte er en gourmetrestaurant med et højt kulinarisk niveau, hvor vægten er lagt på lokale råvarer, og retterne har et dansk-fransk tilsnit. Dyvig Brasserie er synonym med uformel stemning og har blandt andet klassiske retter som stjerneskud og wienerschnitzel på menukortet.

Det er erhvervsmanden Hans Michael Jebsen, der står bag den sønderjyske perle. I 2002 købte han Dyvig Kro for i 2008-2010 at bygge et nyt badehotel i gammel stil på grunden. Hans Michael Jebsen står blandt andet også bag Hotel Frederiksminde, Schackenborg Slotskro, Rønnede Kro, Hotel Baltic og Restaurant Knapp.

Se mere om Dyvig Badehotel


?