30.10.2018Møde & Event News

Efter 13. november er ideerne dine

Gå en tur ad "Opmærksomhedsstien". Mærk, oplev og se, hvordan du selv kan bruge nogle af de mest succesfulde ideer til at skabe opmærksomhed ved jeres møder.

"Opmærksomhedsstien er vores gave til Kursuslex' messegæster på Meeting Live Vest," siger Event- og Marketingchef Elke Preisler fra Messe C, Fredericia, hvor den jyske mødemesse Meeting Live Vest afholdes for første gang med 110 udstillere, foredrag og best case practices den 13. november fra 10.00 - 18.00 med musik og netværk fra kl. 17.00 - 18.00.

"Opmærksomhedsstien samler en masse af de ideer, vi selv har haft succes med. Både før, under og efter møderne," siger Elke Preisler, som hermed gør sit for, at det bliver en levende oplevelse af deltage på Meeting Live Vest, og at man på egen krop mærker og bliver klogere på, hvad man kan gøre for at skabe opmærksomhed ved sine egne møder.

Ideerne er dine!

"Vi giver alle vores gode ideer væk. På Opmærksomhedsstien er der en masse konkrete forslag til, hvad man kan gøre for at skabe nærhed og opmærksomhed. Lige fra den første information om mødet til det, der sker på p-pladsen, ved køen til registrering, under selve mødet, i pauserne og naturligvis også den vigtige opfølgning efter mødet," siger Elke Preisler.

Vejen gennem Opmærksomhedsstien er fyldt med små stationer, hvor man får sjov, klog, nem, overraskende, spændende og konkret inspiration med sig hjem. "Det er en lille rejse gennem alt det, man skal huske at tænke på," siger Elke Preisler. "Og vi giver mødebookerne nogle værktøjer, så de forstår, hvordan de kan bruge rejsen som inspiration til deres egne møder," tilføjer hun.

Stil nogle anderledes spørgsmål

Når man kommer ud på den anden side af Opmærksomhedsstien, har man en stor mængde ideer med sig. Man har også nogle konkrete spørgsmål, som man kan tage med sig ud til udstillerne på messen for at få en mere kreativ dialog end den oplagte, hvor man fokuserer på antal gæster, mødelokalernes størrelse og udseende m.v. Det er naturligvis vigtigt i sig selv. Men mange af udstillerne har nogle rigtig spændende events og vigtige detaljer, som de gerne fortæller om, når talen drejes ind på at skabe nærvær og opmærksomhed på mødet.

Sammen med Messe C's eventteam står Elke Preisler også for designet af standene for Meeting Lillebælt, Middelfart og Meeting Live Lillebælt, Fredericia. Det kan godt afsløres nu, at det bliver en levende og spændende oplevelse, hvor også streetfood - eller bridgefood kunne man sige - bliver en del af programmet. "Broen" byder også på oplevelser for de øvrige sanser. Hvordan, vil  Elke endnu ikke afsløre.

Kom gratis med messebussen

Der går gratis messebus fra alle de store byer i Danmark direkte til Messe C, Fredericia. Busser kører deltagerne både ud og hjem.

Læs mere og tilmeld dig Meeting Live Vest


?