11.09.2018Møde & Event News

Egons overtager Ørslev Turistbusser

Egons oplever en rigtig god vækst på hele Sjælland, og indtil videre ønsker Egons at fortsætte Ørslev Turistbusser under samme navn og logo.

”Vi hos Egons er meget glade for at kunne byde medarbejdere samt kunder i Ørslev Turistbusser velkommen inden for i Egons forretning. Det er et rigtig godt match for os og passer godt ind i den vækst strategi som vi har hos Egons,” siger Mogens Pedersen, Adm. Direktør i Egons. Egons og Ørslev har gennem en årrække haft et rigtig godt samarbejde, og overtagelsen af Ørslev Turistbusser sker som en naturlig forsættelse heraf. "Egons og Ørslevs DNA passer godt sammen, og derfor har det været muligt, at finde en god løsning for parterne, og ikke mindst for medarbejderne og kunderne.”

Med udgangspunkt i Vordingborg

Egons A/S vil drive Ørslev Turistbusser videre fra Københavnsvej 347 i Vordingborg, hvor de har lejet sig ind i bygningen. Egons oplever en rigtig god vækst på hele Sjælland, og indtil videre ønsker Egons at fortsætte Ørslev Turistbusser under samme navn og logo samt med samme farver på busserne.

”Vi oplever hos Egons en god vækst på Sjælland og specielt i Københavnsområdet. Vi vil meget gerne understøtte væksten og betragter Ørslev som et meget stærkt brand i markedet,” siger Mogens Pedersen. Ørslev Koncernen har valgt at overdrage aktiviteterne i Ørslev Turistbusser for at kunne sætte større fokus på Ørslev Rejser A/S og en fortsat udvikling af cykelrejser, som er en større og større andel af koncernens samlede virke. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Egons Busser


?