18.02.2019Møde & Event News

En for alle - og alle for sjov

Dette er titlen på 1 ud af 3 foredrag, som man kan test-høre på en gratis inspirationsdag hos foredragsbureauet One Decision.

Få inspiration til kommende møder og foredrag. Foredragsbureauet One Decision byder på 3 spændende og meget forskellige foredrag. Det foregår på Horisont Hotel & Konference (tidligere Koldkærgård) i Aarhus den 2. april 2019.

De 3 foredragsholdere er:

Peter Michael Oxholm Ziegler (t.v.): “Hvordan skaber man forretning i en digital tidsalder”

Anette Baunhøj (t.h.): “Service handler om mindset.. Sværere er det ikke"

Rune Green (i midten): “En for alle – og alle for sjov."

Lidt om foredragsholderne

Da Peter Michael stiftede online virksomheden Autobutler, udfordrede han eksisterende forretningsmodeller og forfulgte de muligheder, som den digitale verden tilbyder. Foredraget kommer ind på, hvordan man skaber innovation og forretning i en digital tidsalder, og hvordan man skaber værdi ved at vende trusler til muligheder.

Med mange års erfaring fra erhvervslivet er Anette en sand powerkvinde, som indgyder respekt og brænder for business. Hendes store erfaring med at få mennesker og teams til at fungere optimalt både mht. service og kommunikation vil komme de fleste til gode.

Rune er et stærkt kort som foredragsholder inden for arbejdsglæde. Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at styrke relationer på arbejdspladsen og dermed øger arbejdsglæden. Glæd dig til sjove og brugbare input til hvordan du gør din arbejdsdag sjovere ved bevidst brug af humor.

Se mere om One Decision


?