Advertorial

En ny stjerne i byen

Scandic slog i august dørene op for det nyrenoverede hotel og eventcenter i Falkoner Centeret, en af Frederiksbergs mest ikoniske bygninger.

Med genåbningen af det historiske hotel på Falkoner Allé kan Scandic byde velkommen til et svanemærket hotel og eventcenter med flere værelser, tolv mødelokaler og naturligvis de to historiske sale – alt sammen totalrenoveret. Scandic Falkoner har gennemgået en omfattende forvandling og er moderniseret med særlig omtanke for hotellets rige historie. Siden åbningen af Falkoner Centret i 1955 har hundredvis af verdensberømte stjerner optrådt i de i traditionsrige sale, heriblandt Paul McCartney, Louis Armstrong og Abba.

Hotellet er stilfuldt og nænsomt indrettet med dansk design, som både i form og farver bidrager til den samlede oplevelse. ”Vi er stolte og ydmyge over den store opgave det er at drive hotel og eventcenter i en så ikonisk bygning. Vi er optagede af at skabe oplevelser på lige så højt niveau, som de fantastiske koncerter, shows, musicals og konferencer bygningen igennem årene har dannet ramme for,” siger Malene Friis, hoteldirektør for Scandic Falkoner.

Spotlightet er sat på møder

På Scandic Falkoner bliver der spot på møder, konferencer og events. Deltagerne kan se frem til ekstraordinære oplevelser i unikke rammer, hvor man tydeligt kan mærke husets historie, så snart man træder inden for dørene. Det nye Scandic Falkoner tilbyder et stort og fleksibelt eventområde med unikke faciliteter, et utal af muligheder og plads til overraskelser der begejstrer. Mange ved endnu ikke, at den nye indretning med de tolv nyistandsatte mødelokaler gør det muligt at holde mindre arrangementer og møder for 25-300 deltagere.

Mødeafdelingen ligger på 1. og 2. sal, og begge etager har undergået en totalforvandling. Øget fleksibilitet giver utallige kombinationsmuligheder, og her er plads til 300 mødedeltagere. Den stemningsfulde og hyggelige foyer har loungeområde med lækre designdetaljer, der giver små hints til teaterverden og scenelivet. På 1. sal kan gæsterne nyde en stor, skøn tagterrasse med drivhuse og krydderurter. De hele 334 værelser betyder, at Scandic Falkoner nu i endnu højere grad kan tilbyde overnatning i forbindelse med arrangementer.

Nyindrettede værelser

Alle værelser er gennemrenoverede og stilfuldt indrettede i nordisk design med fine detaljer fra teaterverdenen. I de to historiske sale vil gæsterne opleve en imponerende akustik, et fantastisk lys og den nyeste teknik. Den ikoniske Falkonersal har plads til op til 1929 deltagere i teaterstil. Og den kan skifte karakter på ingen tid – fra konference om dagen til hyggelig middag om aftenen. På blot 30 minutter kan salen omdannes til 806 m² fladt gulv.

Auditoriet kan rumme 800 personer og den store fleksibilitet gør, at salen byder på mange forskellige muligheder. Sublim rådgivning og stærkt lokalkendskab Scandic sætter en ære i at rådgive kunderne, så de opnår de mest optimale resultater med deres møde. Henriette Hansen, som er tidligere konferencechef på hotellet, er nu en del af Scandic. Hun har sat et kompetent og professionelt eventteam bestående af Scandic medarbejdere og folk med brancheerfaring. ”På denne måde sikrer vi, at medarbejderne har et indgående kendskab til Scandic, lokalområdet og alt det som hotellet kan byde på. Teamet har tilsammen mange års ekspertise i at afvikle møder og events, så vi sikrer, at vores kunder i helt trygge hænder” fortæller Henriette Hansen, Kongres og Event Manger på Scandic Falkoner.

Stemningsfulde Frederiksberg

Det nye Scandic Falkoner ligger på det mondæne Frederiksberg med pariserstemning i de brede alléer og charmerende franske caféer side om side med de stilfulde klassiske bygninger, eksklusiv shopping, indbydende gastronomi og naturligvis grønne oaser i Frederiksberg Have. Ud over de opdaterede mødefaciliteter tilbyder hotellet også restaurant, vin- og cocktailbar og fitnessrum, samt naturligvis Scandics velkendte morgenbuffet.

Beliggenheden giver let og smidig adgang til offentlig transport med både metro og bus samt parkeringsmuligheder tæt ved. Uanset om du skal holde møder eller events, så giver det nye Scandic Falkoner plads til det hele. Her er en fantastisk stemning og en atmosfære i en klasse for sig.

Se mere om Scandic Falkoner


?