05.08.2019Møde & Event News

Er du en garvet projektleder?

Nu kan ledelsen af møde- og eventbranchens vigtigste, årlige messer blive dit ansvar. Bliv projektleder i branchens førende mediehus: Kursuslex.

Kursuslex søger en dygtig og energisk projektleder til vores årlige messer. I samarbejde med dine kollegaer i Kursuslex vil din primære opgave som projektleder være at holde styr på produktionen af de 2 årlige messer: Nordic Meetings & Events Expo samt Meeting Live Vest.

Opgaverne strækker sig over alt fra idéudvikling, implementering, eksekvering samt efterfølgende evaluering. Sammen med Kursuslex´ ledelse får du ansvar for at udvikle messerne, så de bliver ved at være mødebranchens førende og mest kreative messer, som de har været det i over 20 år.

Motiveres du af  vekselvirkningen mellem strategiske og operationelle opgaver, og trives du med en bred kontaktflade både internt og eksternt, så er du måske den helt rigtige til at styre de årlige messer sikkert i havn. Du vil få masser af ansvar og kommer helt sikkert til at udvikle af dig selv både fagligt og personligt.

Dine færdigheder

Du bliver ansvarlig for messernes budget samt kontakten til sponsorer, venues og andre samarbejdspartnere. Arbejdet forudsætter endvidere, at du:

- Kan arbejde selvstændigt og til tider under pres

- Kan have mange bolde i luften

- Kan lede et projekt og sikre fortsat fremgang og udvikling

- Er god til planlægning & logistik

- Er stærk til forhandling

- Er stærk til kommunikation i både skrift og tale

- Er en god teamplayer

- Vægter service og kundepleje højt

- Er kreativ og nytænkende

- Har erfaring med lignende arbejde

Dine arbejdsopgaver

- Du får solid opbakning fra dine kolleger for at vi sammen kan sikre, at Kursuslex’ kunder og gæster på messerne får en så professionel og god messedeltagelse som overhovedet muligt.

- Du har det overordnede ansvar for dialog og forhandling med Kursuslex’ sponsorer og samarbejdspartnere på messerne.

- Du vil sammen med ledelsen sikre, at mål og visioner for messerne, messeprogram, udvikling, indgåelse af aftaler og kommunikation internt i virksomheden gennemføres troværdigt og professionelt.

Arbejdspladsen

Du vil blive del af en virksomhed med 13 passionerede medarbejdere, som alle er dedikeret til at skabe de bedste produkter og oplevelser i dansk møde- og eventbranche. Vi har en stærk holdånd og en god atmosfære. Vi lægger vægt på godt fællesskab, humor og samarbejde imellem afdelingerne,

Om os

Kursuslex er Danmarks største medie- og markedsføringsvirksomhed for leverandører til møde- og eventbranchen. Vi er eksperter i at rådgive danske og udenlandske møde- og konferenceleverandører med at markedsføre deres mødefaciliteter og mødeprodukter over for møde- og eventplanlæggere. Kursuslex’ produktportefølje består af messer, workshops, studieture, bookingportal, nyhedstjeneste, analyser, m.v. Derudover er vi det sted, hvor mødeplanlæggere får den største inspiration, faglige viden og hjælp med at finde de bedste mødesteder, events, foredrag, catering m.v.

Løn og ansættelsesvilkår

Jobbet er en fuldtidsstilling med adresse i Birkerød. Lønpakken sammensættes efter kvalifikationer. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt – dog senest den 1. oktober 2019.

Send din ansøgning og CV til enten direktør Christian Guldager: cg@kursuslex.dk eller salgs- & marketingdirektør Olina Jægergaard: oj@kursuslex.dk.
Ansøgningsfrist:  31. august 2019.

Se mere om Kursuslex


?