03.04.2018Møde & Event News

Kunst eller business?

Der er stigende interesse for det cool og det kreative. Det er i spændingsfeltet mellem kunst og kultur, energien opstår. Se 2 venues som har begge dele.

Flere og flere benytter kunst- og kulturshuse til forretningsmøder. Man får noget forærende, når mødet ikke er bygget op som business med business på. Og lige omvendt kan kunst og kultur stå mere klart, når den optræder i rum, der traditionelt anvendes til dybt seriøse formål, som f.eks. Danske Advokater oplever, når flere og flere henvender sig for at bruge lokalerne i huset "Valencia" til kreative formål. Det er i spændingsfeltet mellem kunst og kultur, energien opstår.

Gnisten mellem kunst og forretningsmøder

På samme måde - bare med modsat fortegn - oplever Mogens Dahl Koncertsal,  hvordan synergien spiller, når den kunstneriske ildsjæl og forretningslivet deles om den stemning og de musiske oplevelser, som huset er bygget op omkring.

"2 år med gnister mellem kunst og forretning - og jeg er stadig forelsket," siger Bolette Hvalsøe Boe Hansen,  Mogens Dahl Koncertsal. "Efter 2 år som direktør i Mogens Dahl Koncertsal ved jeg, at mødet mellem den kommercielle og kulturelle verden SKAL slå gnister," siger hun. Ud af temperamenter og ildglimt kommer jo lige præcis de kvaliteter, som vi alle sukker efter: Lidenskab, mening og unikke øjeblikke. Mødet mellem dirigenten Mogens Dahl og mig blev også et møde mellem generationer og et møde mellem den klassiske verden og eventbranchen," siger hun. "Jeg kniber ofte mig selv i armen over, hvilke synergier der opstår, når koncertsalen håndterer alt fra fester og konferencer over produktlanceringer til koncerter med internationale stjerner fra den klassiske musik."

De kreative er vilde med Danske Advokaters cool lokaler

Danske Advokaters mødelokaler bruges som lokation for både møbler, tekstilkunst, reklamefilm og musikvideoer. Senest har et anerkendt designmagasin lavet en 6 siders reportage i Danske Advokaters mødelokaler i huset "Valencia" på Vesterbrogade i København. Designet af lokalerne er skabt i samarbejde med den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup.

"Vi har det seneste års tid oplevet en enorm interesse for ”Valencia” som rum for de kreative miljøer," siger Søren Egemar Knudsen,administrationschef i Danske Advokater. "Blandt andet har Egetæpper filmet en del af deres seneste katalog i lokalerne, Unibet har skudt en del af deres nyeste reklamefilm i Valencia, Magasinet RUM har Valencia som lokation i 6 sider af deres seneste nummer, en tekstilkunstner har filmet til et kunstnerisk projekt og sangerinden Iris Gold har været forbi til fotooptagelser," siger Søren Egemar Knudsen.

Se mere om Danske Advokater - Valencia

Se mere om Mogens Dahl Koncertsal


?