05.12.2017Møde & Event News

Europamester fra Munkebjerg Hotel

2 år i træk har Ulrick Steffensen vundet Europamesterskabet i Cocktails. Mød ham i hotellets lobbybar.

En god cocktail må gerne favne bredt og stikke smagsmæssigt i forskellige retninger. Men der skal være mening med det – og på Munkebjerg Hotel er der ikke noget tilfældigt over, hvad der bliver puttet i gæstens drink.

"Du bliver aldrig træt af cocktails, for selvom der er nogle grundtyper, så er der flere tusinde måder at variere og kombinere dem på." Ordene er Ulrich Steffensens. Han er barchef på Munkebjerg Hotel, og han er ikke en hr. hvem som helst. De seneste tre år har han deltaget ved europamesterskaberne i cocktails – og efter en indledende tredjeplads i 2015 har han hentet en førsteplads både i 2016 og 2017, fremgår det af en pressemeddelelse.

Vil udfordre gæsterne

"Mit mål er stille og roligt at komme med nogle nye måder at lave en cocktail på. Der er så stor kærlighed og kendskab til klassiske drinks som eksempelvis Daiquiri, Old Fashioned og Manhattan, at de altid vil være en fast del af kortet på Munkebjerg Hotel. Det er jeg sikker på," siger barchefen. " Men det er klart, at jeg da gerne opfordrer gæsterne til at gå nye veje. Til at lade deres smagsløg udfordre, for det giver altså herlige oplevelser."  Barchefens egen favoritcocktail er en Margarita, når det handler om de klassiske cocktails.

Se mere om Munkebjerg Hotel


?