12.02.2019Møde & Event News

Event-platform nu med 60.000 brugere

Mød Conferize og andre af branchens digitale hotspots på Tech Lounge under Nordic Meetings & Events Expo den 27. og 28. marts.

Conferize har for nylig offentliggjort nøgletal for aktiviteten på selskabets digitale platform gennem det forgangne år. Og resultatet er positivt. Ved udgangen af 2018 har mere end 13.000 eventarrangører registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16% i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60%. Mød grundlæggeren af Conferize, Martin Ferro-Thomsen i Tech Lounge, torsdag  kl. 10.30, hvor han holder foredrag under overskriften "Conferize vil forandre mødeindustrien."

Systemet udviklinger konatnt nye features

Hos Conferize betragter man stigningen i antal brugere, arrangører og events som et udtryk for, at selskabet med sin nyeste generation af platformen, som blev lanceret i efteråret, nu for alvor står over for at forløse sit potentiale. "Det er selvfølgelig fortsat tidligt at spå om den langsigtede effekt af den høje brugertilstrømning, men vi er forsigtigt henrykte over at se så positive reaktioner på vores nye platform. Det viser, at vi gør det rigtige, og at vores produkt virker efter hensigten," siger selskabets CEO og stifter Martin Ferro-Thomsen".

Som noget nyt lanceres nu også billetsystemet Tickets, der gør det let at sælge og administrere billetter til et hvilket som helst arrangement. Hvor Conferize tidligere har koncentreret sig om konferencer og seminarer, henvender selskabets nyeste satsning Tickets sig til alle typer events - både sociale begivenheder, kurser, sportsbegivenheder, koncerter m.v.

En positiv cirkel for udvikling af nye events

"Den globale event- og konferenceindustri er gigantisk. Alene i Danmark udgør den en milliardindustri. At antallet af eventarrangører på Conferize-platformen vokser med en hast, som faktisk overstiger vores egne forventninger, er særligt essentielt. For med eventarrangørerne kommer endnu flere events og endnu flere brugere. Hvis vi kan fastholde den konverteringsrate, ser det naturligvis meget positivt ud for vores forretning over tid," siger Martin Ferro-Thomsen.

Om Conferize

Conferize har udviklet en digital eventplatform, der gør det let for arrangører at organisere dynamiske events, hvor deltagere nemt kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement. Børsnoterede Conferize vil konkurrere med etablerede billetudbydere på verdensplan, ved at skabe langsigtet værdi til lavere omkostninger.

Se mere om programmet på Tech Lounge


?