21.05.2019Møde & Event News

Eventarrangørernes legeplads

Udstillinger, messer, konferencer eller måske endda et cykelløb som event. Ballerup Super Arena kan forvandles til det næsten alt op til 9.200 deltagere.

Inderkredsen i Ballerup Super Arena rummer et søjlefrit gulvareal på hele 3.690 km2. Det egner sig godt til udstillinger og messer, men er lige så udemærket som konferencesal eller festsal. Møde- og eventrammerne er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk,

I Ballerup Super Arena ligger en lounge med charme og sjæl til det mellemstore møde, der gerne må være noget særligt. Rummet kaldes Thorvald Ellegaard-lounge som hyldest til en af Danmarks store cykelhelte. Der er mulighed for at prøve banen som et event eller bare som en lille smagsprøve på fornemmelsen.

Moderne og råt i ny nordisk stil

AV-udstyret er i top, der er egen indgang og garderobe - og parkering lige foran døren. Ballerup Super Arena er opført i 2001 og er indbydende, ny og moderne. Med sin rå beton og frit udsyn til træspærene er stilen ny nordisk og minimalistisk. Rammerne er diskrete og lette at forme og præge med eget look og tema.

Super netdækning og akustik

Arenaen er udstyret med gode muligheder for tekniske løsninger inden for skærme, lyd og Wi-Fi. Fra ankomst ved hovedvejen, gennem foyer og helt ind til hovedtaleren føler man en total skærmløsning, så deltagerne føler sig vel taget imod. Akustikken er så god, at salen roses af professionelle koncert- arrangører, og med en dedikeret fiberlinje er der dækning til selv avancerede, it-krævende opsætninger.

Se mere om Ballerup Super Arena


?