24.06.2019Møde & Event News

Eventbureau får stor international opgave

Danske Welcome skal designe involverende møder og strategiske events for kunder og medarbejdere over hele verden.

SimCorp har valgt bureauet Welcome møde og event design som partner på møder og events i de kommende 3 år. Welcome skal udvikle en stribe involverende formater, der styrker både organisation og forretning, og hvor innovativt mødedesign, kreativ konceptudvikling og stram styring af logistik og produktion er kerneingredienserne.

Nye formater og ideer

”Som en global virksomhed kan vi kun sjældent samle alle kunder eller medarbejdere på en gang. Derfor er det altafgørende, at effekten af vores møder og events er tårnhøj. Welcome udfordrede os med nye idéer og formater for specielt vores store kundeevent IUCM,” siger Jens Olivarius, CMO i SimCorp, der leverer finansielle IT-løsninger og ekspertise til verdens førende kapitalforvaltere og -ejere.

Involverende værktøjer

Møder og events skal skabe noget. Og med involverende mødeformater, innovative mødeværktøjer og forførende iscenesættelse sikrer vi et langt bedre udbytte, end møder hvor man forsøger at nå alt på en gang i et tæt pakket PowerPoint show. ”Deltagerne får simpelthen lov til at involvere sig og nå i dybden med det prioriterede område, og det giver et bedre og mere konkret udbytte,” siger partner i Welcome, Jannik Seifert.

Den tankegang er SimCorp med på. ”Der et stort potentiale i at bruge vores møder og events som strategisk virkemiddel, og det potentiale skal Welcome være med til at realisere for os. Det er vigtigt, at møderne er designet specifikt til f.eks. networking, interaktion eller vidensdeling, så vi får maksimalt udbytte. Tilsvarende har vi en række interne samlinger globalt og regionalt, hvor vi skal dele best practice og udvikle SimCorp sammen med medarbejderne”, siger Jens Olivarius.

Langsigtede events

Welcome er især tilfredse med aftalens længde på tre år. ”Eventbranchen er verdensmestre til hurtige quick fixes. Men vi vil hellere tage de lange briller på og investere i udvikling af nye formater og iscenesættelse. Det kan vi med aftalen med SimCorp, der har et meget højt ambitionsniveau”, siger Jannik Seifert, partner i Welcome. Samarbejdet kommer ovenpå et usædvanligt godt 2018 for Welcome. Welcome’s første år i den ny partnerkonstellation med Peter Stigsnæs-Eriksen, Magnus Holde-Bygvraa og Jannik Seifert. Målet med omstruktureringen var at gentænke bureauet fra bunden. ”Vores kunder har taget rigtig godt imod vores nye ydelser og services inden for specielt mødedesign og digitale virkemidler i mødet. Og så har vi befundet os i et godt kryds imellem nogle gode, internationale opgaver og nogle meget velfungerende teams”, siger Jannik Seifert, partner i Welcome. Welcome A/S blev etableret i 1998 og beskæftiger ca. 10 faste medarbejdere på kontoret i København. Bureauet har designet og produceret møder og events for blandt andre Leo Pharma, Maersk, SimCorp, TDC, Q8, Novo Nordisk og Signify. Bureauet har vundet en række internationale priser i USA og EU, og er blandt andet det eneste danske bureau, Kilde pressemeddelelse. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Welcome


?