07.12.2017Møde & Event News

Her er både IT og ild i pejsen

Der findes et mødested på Fyn, hvor højteknologi og hygge er samlet i ét koncept. Dansk Industri er garant for professionalismen.

Gl. Vindinge, DI konferencecenter ved Nyborg på Fyn er stedet, hvor deltagere fra hele Danmark nemt kan mødes i til ro og fordybelse i naturskønne omgivelser. Selv fra værelserne går man direkte ud på terrassen med vid og uhindret udsigt.

Noget af det særlige ved Gl. Vindinge er de topmoderne it-faciliteter i form af f.eks. live-streaming løsninger, som også giver mulighed for at gense talere og præsentationer samtidig eller efter mødet. Streamingen foregår i ”Salen”, som er det største mødelokale med plads til 300 personer.

Generelt er mødelokalerne og foyeren præget af stilfuldt og elegant arkitektonisk design. Restauranten har udsigt over grønne enge, og kokken sætter pris på at bruge de lokale råvarer og mad efter årstiden.

Hyggen er indpakningen omkring al effektiviteten, som er nem for mødeplanlæggeren, fordi der arbejdes med all inclusive koncepter. Om aftenen er der ild i pejsen, og gæsterne kan mødes over et glas vin i "Kælderstuen".

Se mere om Gl. Vindinge DI konferencecenter


?