31.12.2020Møde & Event News

Få dit møde til at spille inden mødet

Nyt online spil giver deltagerne en uformel og sjov optakt til møder, hvor vi ikke kan mødes.

Kan man bruge emojis i en arbejdsmail? Hvem af dine kolleger drikker mest kaffe på en dag? I det formelle, virtuelle møderum, mangler den mere uformelle samtale om løst og fast, som både bringer kolleger tættere på hinanden, eller giver mennesker, der ikke kender hinanden, en mulighed for at se de andre an i et mere afslappet frirum. Derfor har start-up-virksomheden Knowie udviklet et nye online spil, som både kan bruges forud for virtuelle og fysiske møder. Spillet er med til at ryste mødedeltagerne sammen, inden mødet, og kan spilles både på pc, iPad og mobil.

Grundlæggeren af Knowie, Kalle Clausen-Bruun, har en baggrund inden for erhvervspsykologi og teambuilding, som han har forenet i et digitalt redskab, der afhjælper afsavnet af den small talk, der ofte har stor værdi for, at vi bedre forstår hinanden og dermed får et bedre udbytte af et givent møde.

”Kollegaer man til dagligt ikke rigtigt taler med, får man nu ny viden om og kendskab til, hvilket uden tvivl er med til, at mødet glider lettere og i en mere afslappet og rar atmosfære. Spillet kan være med til at give mødedeltagerne en anderledes og sjov start, før de skal mødes, og for virksomheden, der afholder mødet, kan spillet være med til at gøre mødet til en endnu større succes,” mener Kalle Clausen-Bruun.

Knowie kan spilles af et ubegrænset antal personer og indledes op til fem dage inden mødet, men stjæler dog kun et par minutter af deltagernes tid om dagen. Undervejs får man feedback og statistik, så man kan sammenligne sig selv med de andre, og få et indtryk af, hvem men ligner mest eller mindst!

Læs mere om Knowie


?