18.09.2018Møde & Event News

Få nye ideer og tips til årets julefrokost

Tøj, steder, måder og underholdning. Traditionerne skal have et twist. Læs hvorfor og få alle ideerne i det nye Møde & Eventmagasinet online.

"Julen skal som altid give os en vi-følelse, men den skal gøre det ud fra nutidens værdier. Fælleskab og ritualer er godt. Men det, som gav os glæde engang, gør det ikke nødvendigvis mere,” siger fremtidsforsker Nils Elmark fra firmaet Incepcion. ”Engang var overdådig mad en luksus i sig selv. I dag kan kæmpe buffeter ligefrem have en negativ klang,” siger Nils Elmark. "Vi skal spørge os selv: Hvad ville være luksus i dag? At alle lægger mobilen i garderoben? Eller at vi oplever nærværet med hinanden i en opvarmet hytte i skoven med grillede hummer over åben ild? De fleste ved ikke, hvad de vil have, før de ser det. Derfor skal de ansvarlige for julefrokosten ikke være bange for at kaste sig ud i noget nyt"

Kast rutinen overbord.

"Fortæl historien om jer, virksomheden og jeres fællesskab på en ny måde. Når fortællingen om Hamlet stadig er interessant efter 400 år, er det netop fordi historiens tema hele tiden sættes i relation til nutidens mennesker og nutidens problematikker,” giver Nils Elmark som eksempel.

”Hvilke overraskelser ville samle deltagerne? Hvilke helt anderledes locations kunne bringes i spil? Og hvem siger i grunden, at det altid er de samme, der skal inviteres? Hvad med at invitere kunderne eller leverandørerne med til julefrokosten?” foreslår Nils Elmark.

Den aften er alle lige

”Det særlige ved en julefrokost er, at den aften er alle lige. Både direktøren og receptionisten fester sammen. Hvorfor kan vi ikke også være lige med kunder og leverandører? Tænk, hvad det kunne gøre for samarbejdet fremover.”

Gå direkte til juletemaet i Møde & Eventmagasinet nr. 3


?