26.03.2019Møde & Event News

Final Call for tilmelding

Du kan lige nå det! Tilmeld dig Nordic Meetings & Events Expo. Træf 300 udstillere og hør stærke foredrag om de nyeste trends 27. og/eller 28. marts.

Hvordan fungerer de nye møde apps? Hvad er det nye sort inden for catering? Findes der et stille mødested i kort afstand fra vores virksomhed? Hvor kan jeg nemmest indkvartere 500 konferencedeltagere? Hvilken event egner sig bedst til udenlandske gæster? Hvor får vi bedst opfyldt behovet for den nyeste av-teknologi? Findes der events, som vi kan afvikle på 20 minutter? Hvordan gør jeg det lettere at tilmelde, afmelde og følge op på møderne? Findes der en tagterrasse, hvor der er plads til 100 mødegæster? Hvordan ser der i grunden ud på de helt nye mødesteder? Hvad har de gang i på de kendte steder? Hvordan holder jeg et lavbudget møde, uden det bliver for kedeligt? Giver det mening at holde møder i udlandet, når vi skal 200 af sted?

Få svarene på en sjov og effektiv måde

Få alle svarene - også dem du slet ikke kendte til, når du spenderer 1 eller 2 dage på Nordic Meetings & Events Expo. Det er den mest effektive måde at gøre sig klogere på sine muligheder inden for booking af mødesteder, overnatning, foredrag, catering m.v. Og det er samtidig sjovt, fordi messen er kendt for at præsentere de nye trends og tilbud på en visuel og aktiv facon. Så man ved selvsyn kan vurdere og vælge, hvad man har lyst til at give videre til sine mødegæster.

Internationale foredrag

Du møder det kendte netværk i lounger og i pauseområder, og du får nye, vigtige relationeri form af repræsentanter fra de over 300 udstillere. Begge dage er der foredrag på 4 scener, så du har alle odds for at sætte dig godt ind i den seneste udvikling til både før, under og efter møderne. Der er i år flere key note speakere fra udlandet, som fortæller om aktiviteterne uden for landets grænser. What is not to like?

Tilmeld dig Nordic Meetings & Events Expo


?