21.06.2021Møde & Event News

Fire stjerner til Kragerup Gods

Konferencestedet Kragerup Gods er blevet tildelt fire stjerner i Horestas klassifikationssystem.

Konferencestedet Kragerup Gods på Sjælland har siden 2017 arbejdet på at blive klassificeret med fire stjerner i den officielle, europæiske hotelklassifikation Hotel Stars Union, som herhjemme administreres af Horesta.

Nu er det lykkedes, da Kragerup Gods i fredags modtog 4-stjerne klassificeringen efter nøje inspektion af Horestas klassificeringsekspert Jan Fischer. Det oplyser godsejer Birgitte Dinesen på LinkedIn.

Stjernerne i klassifikationssystemet tildeles på baggrund af over 250 forskellige kriterier. For at blive klassificeret som et 4-stjernet hotel kræves blandt andet faciliteter som internationale tv-programmer, minibar eller 16-timers roomservice samt en døgnbemandet reception.

Det historiske Kragerup Gods byder blandt andet på aktivitetsparken Go High, poolområde og Restaurant Blixen. Godset har en række forskellige møde- og konferencelokaler, hvoraf det største har plads til op til 300 personer. Som noget særligt tilbydes der også konferencer i en ”skovhytte” midt i naturen.

Der er også mulighed for en lang række forskellige teambuildingaktiviteter på Kragerup, hvor man gør brug af godsets omgivelser og faciliteter - fra blindt kanoræs og brobygning til rapelling, bueskydning og fodboldgolf.

Læs mere om Kragerup Gods


?