04.10.2019Møde & Event News

Første "hub" hotel i Danmark

Den hollandske kæde "CityHub" kommer nu til Danmark med sine små overnatnings "hub'er" og al betjening via et digtitalt armbånd.

Et tidligere madmarked på Vesterbro lægger adresse til en spirende hollandsk kædes 3. hotel, "CityHub Copenhagen", som samtidig er det første uden for hjemlandet. Yderligere 10 hoteller i kæden skal åbne i de kommende 5 år.

Den hollandske hotelkæde CityHub etablerede sit første hotel i Amsterdam for 4 år siden som en blanding af et hotel og et hostel. CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med slanke "hub'er". Hver hub er udstyret med en dobbeltseng, wifi, og musik-streaming-tjenester.

Gæsten klarer alt med et digitalt armbånd

Med brug af et personligt armbånd kan gæsterne tjekke sig selv ind og servere for sig selv i baren. Såkaldte "CityHosts" står til rådighed døgnet rundt for at sikre, at hotellets gæster får mest muligt ud af faciliteterne, ligesom de hjælper gæsterne med at navigere i byen.

Efter succes med det første hotel i Amsterdam åbnede CityHub sit andet hotel i Rotterdam i 2018. Over de kommende 5 år vil kæden åbne flere hoteller rundt omkring i Europa. København bliver det hollandske brands første destination uden for Holland, hvilket ikke er tilfældigt. - CityHub Copenhagen er vores første milepæl mod international udvikling. Som en by, der er kendt for sit banebrydende design og fremragende gæstfrihed, passer København perfekt til "brandet", siger grundlæggeren Pieter van Tilburg.

Se mere om CityHub


?