19.02.2018Møde & Event News

Fra Bondegård til vinder-hotel

For 2. år i træk vinder hotellet  Travellers Choice Pris fra Tripadvisor.

Benniksgaard Hotel i Rinkenæs i Sønderjylland har vundet den eftertragtede Travellers Choice Pris fra Tripadvisor. Prisen gives til de 25 bedste hoteller i Danmark. Blandt disse 25 placerer Benniksgaard Hotel sig som nr 7, hvor Hotel D’Angleterre har fået en 2. plads.

”Vi er så utroligt stolte. Vi arbejder dagligt aktivt med samtlige anmeldelser, vi modtager. Vi har et fantastisk team, som hver dag gør deres bedste for at yde en god service og det er det som gør at gæsterne føler sig godt tilpas og kommer igen og igen,” siger Mads Friis, ejer af Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel var frem til 1997 en traditionel slægtsgård med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, hotellet står for i dag: Et hotel med sønderjysk charme og gæstfrihed. Hotellet råder i dag over 45 værelser, 10 ferie-lejligheder, 2 restauranter, flere mødelokaler samt et lille Bed & Breakfast. Derudover har Benniksgaard købt den tidligere Rinkenæs efterskole, som nu hedder Benniksgaard Anneks, med 65 værelser og mødelokaler, en foredragssal og en idrætshal.

Beliggende ved golfbane med udsigt til fjorden

Sidst men ikke mindst, kom der for halvandet år siden en gårdbutik til, med specialiteter fra Sønderjylland, egen import af vintønder og store havekrukker, brugskunst, interiør og meget mere. Manden bag hotellet hedder Mads Friis, han er født og opvokset på Benniksgaard, overtog gården efter sin fars død i 1972. Frem til ombygningen i 1997, drev han gården videre med først malkekøer og grise, siden med mink, hjorte og økologiske gulerødder. I 1998 indviede Dronning Ingrid Benniksgaard Golfbane – anlagt på gårdens gamle jorde.

Derfra og frem til i dag, er der hvert år kommet lidt ekstra til. Mads Friis er en mand med mange jern i ilden og som han siger: ” hvis ikke vi konstant udvikler os – dør vi. Benniksgaard er mit hjertebarn, og jeg er stolt, når jeg i dag møder vores gæster og mærker det liv og den stemning, der er overalt på gården.

Se mere om Benniksgaard Hotel


?