02.04.2018Møde & Event News

Fra mødelokale til terminal på 2 minutter

2 nye Kursuslexpartnere på konference.dk tilbyder mødelokaler og overnatning enten i selve lufthavnen eller som direkte nabo til lufthavnen.

De 2 nye Kursuslexpartnere på Konference.dk tilhører begge hotelkæden Choice og ligger begge få minutter fra både ankomst- og afgangsområderne i Københavns Lufthavn.

Mødelokaler i selve lufthavnen

Clarion Hotel Copenhagen Airport har 29 konference- og mødelokaler samt 378 nyrenoverede værelser inde i selve lufthavnen. Det tager præcis 2 minutter at komme fra hotellet til knudepunktet Terminal 3. Og skal man ind til byen, stiger man på metroen er er i centrum 15 minutter senere. Mødelokalerne rummer fra 4 til 500 personer. Udover nærhed til lufthavn og metro, kan ligger også E20-motorvejen lige uden for døren. Det betyder, at mødefaciliteterne passer til både spontane møder og til konferencer med deltagere fra alle verdenshjørner. Hotellets mindste værelse er på 33 kvadratmeter med vinduer fra gulv til loft.

15 min. fra Bella Center

Quality Airport Hotel Dan er et 4-stjernet hotel med international atmosfære. Med hotellets gratis shuttle service er Københavns Lufthavn kun et par minutter væk. Metroen giver adgang til Københavns Centrum og Bella Center på 15 min. Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde med i alt 228 komfortable værelser, 5 veludstyrede mødelokaler/grupperum, restaurant, bar, fitness og sauna. Der er parkeringsmulighed på hotellets parkeringsplads.

Se mere om Quality Airport Hotel Dan

Se mere om Clarion Hotel Copenhagen Airport


?