27.05.2016Møde & Event News

Fra Sølyst til Nimb

Iben Marburger Juul har taget geværet over skulderen og rykker nu til city som adm. direktør.

Direktør for Sølyst – Den Kongelige Skydebane, Iben Marburger Juul, har taget geværet over skulderen og vil fremover bruge krudtet på at skyde bjørne i Tivoli. Fra 1. juli. overtager hun det prestigefyldte job som adm. direktør for Hotel Nimb ved Tivoli i København.

Iben Marburger har i næsten tre år været direktør for Sølyst i Klampenborg. Hun er uddannet på hotelskole i Schweiz og har en omfattende hoteluddannelse bl.a. som direktør for Radisson SAS Royal Hotel i København og for Radisson SAS Hotel, Bruxelles i Belgien.

Hotel Nimb står foran en omfattende udvidelse, når Tivolihjørnet i løbet af et par år bygges færdigt. Lige nu har hotellet 17 unikke og individuelt indrettede værelser fra 23 - 240 m², hvoraf 12 er suiter. På værelserne findes antikviteter, linned fra Geismar's, B&O BeoVision 10 TV, BeoSound 8 iPod docking station og BeoCom 5 telefon. Værelserne, undtagen tre, har åben pejs med birkebrænde og store badeværelser med luksus badeprodukter. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til den charmerende Tivoli have.

Læs mere om Hotel Nimb


?