08.01.2019Møde & Event News

Fra Toldbod til hipt møderum

Der skabes en magisk stemning, når man træder udenfor og nyder udsigten over Kastellet, Operaen og Refshaleøen.

Nordre Toldbod 23 i København kan være alt: Dansegulv med festbelysning om aftenen. Og om dagen et businesslokale eller et lyst rum til en reception med havudsigt og udgang til havnepladsen. Sæt selv scenen. Eller få hjælp til det hele.

Man har det hele for sig selv

Dette møderum ligger på Nordre Toldbod 23 og har med samme tiltale valgt at navngive sig med stedets præcise adresse midt i København. I tilknytning til lokalet findes et lille køkken, hvis man selv vil forestå maden eller måske har et event, hvor madlavning er en del af aktiviteterne.

Selve salen rummer mellem 70 og 100 personer. Afhængigt af bordopstillingen. Der er egen indgang og egne toiletter. Man har med andre ord det hele for sig selv. De store, sprossede vinduer vender direkte ud mod vandet og molen.

Opkrævning af told fra skibene

Toldboden blev oprindeligt brugt af toldvæsenet til opkrævning af told fra både og skibe, men lægger i dag grund til et hipt og populært byrum for Hovedstadens befolkning og turister. Her nydes delikat gastronomi og lækre vine, mens solen glitrer i havets overflade. Der skabes en magisk stemning, når man træder udenfor og nyder udsigten over Kastellet, Operaen og Refshaleøen.

Se mere om Nordre Toldbod 23


?