15.06.2021Møde & Event News

Fuld fart på DGI Byen

Messer, konferencer og andre aktiviteter vender lige nu tilbage til DGI Byen med høj hastighed.

DGI Byen har som alle andre konferencesteder mærket coronakrisen, men nu er der for alvor kommet gang i aktivitetsniveauet igen. De kulturevents, messer, konferencer og firmaarrangementer, der normalt gør DGI Byen til et levende sted midt København, vender nemlig tilbage med høj hastighed.

”Vi er glade og glædeligt overraskede over, at aktivitetsniveauet vender tilbage, så hurtigt som det gør her i DGI Byen. Det har mildest talt været et udfordrende år,” siger Kevin Helsinghof, kommerciel direktør i DGI Byen.

I disse dage står DGI Byen blandt andet for UEFA EURO2020 Fan Village på Kvægtorvet ved Øksnehallen, som er en del af DGI Byen. Her vises alle EM-kampene på storskærm i løbet af sommeren, men DGI Byens kalender er i det hele taget hastigt ved at blive fyldt op med arrangementer i de kommende måneder.

”Vi glæder os blandt andet til at byde velkommen til store events som fx WorldPride Copenhagen, der afholder en tredages menneskerettighedskonference i Øksnehallen i august, samt tech-konferencen TechBBQ, hvor tusindvis af tech-eksperter mødes i september,” fortæller Kevin Helsinghof.

DGI Byen måtte sidste år sige farvel til en række medarbejdere på grund af de usikre fremtidsudsigter, men med de mange aktiviteter er der atter brug for flere medarbejdere. DGI Byen er blandt andet på udkig efter dygtige kokke, receptionister, teknikere og projektledere til Øksnehallen, CPH Hotel og DGI Byens konferencecenter.

Herudover leder DGI Byen efter en hel masse livreddere, som kan stå klar ved bassinkanten, når Vandkulturhuset genåbner i sensommeren.

Se mere om CPH Conference - DGI Byen


?