14.09.2018Møde & Event News

Garvet direktør til lufthavnshotel

Ny og meget erfaren profil overtager rollen som hoteldirektør på Quality Airport Hotel Dan i Kastrup nær Københavns Lufthavn.

Sanne Færgsted er netop ansat som hoteldirektør for Quality Airport Hotel Dan I Kastrup. Driften af det 240-værelses store hotel blev overtaget af Core Hospitality den 1. maj. Samtidig er der fundet en erfaren Revenue Manager til Core Hospitality, der primært vil fokusere på hotellet i Kastrup. Sanne Færgsted har lang erfaring i branchen og har senest været Area Manager hos Zleep Hotels, men det blev i fællesskab besluttet, at hendes kompetencer var bedre tjent i den nuværende rolle.

Brug for flere stærke ledere

Core Hospitality har en franchiseaftale med Quality Hotels på ejendommen nær Københavns Lufthavn. I den nye rolle bliver Sanne en stærk sparringspartner og kollega for Core Hospitalitys servicekontor, og hun vil blive et vigtigt aktiv i den udvikling, som hotellet står overfor. "Core Hospitality ekspanderer kraftigt i norden, så der er behov for stærke og selvstændige profiler på hotellerne," siger Per Denker Sørensen, COO i Core Hospitality.  "Core Hospitality har været aktiv i knap et år, men vi har allerede to hoteller i drift og yderligere to på vej, så vi skal også i nærmeste fremtid bruge flere ledere”.

Fokus på konstant prisoptimering

Samtidig med ansættelsen af Sanne Færgsted er der også fundet en ny Revenue Manager, der primært skal varetage prissætningen på Quality Airport Hotel Dan. Det er Catharina d’Ambrosio, som kommer til Core Hospitality. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen, heriblandt fra Nordic Choice, så hun kender Quality brandet og systemerne i forvejen.

Driver alt fra Hotel Marina til Moxy Hotels

Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab, der er uafhængig af varemærker, således at det kan drive alt fra hostels til full-service hoteller. Derfor er Core Hospitality fleksibel til at drive og samarbejde med adskillige hotelbrands, -kæder og -ejere. Core Hospitality driver Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. I pipelinen er der desuden bekræftet to Moxy hoteller, som er en del af verdens største hotelkæde, Marriott. Som søsterselskab til Zleep Hotels er der en stærk organisation bag Core Hospitality, og hoteloperatøren har derfor store ambitioner i norden. Kilde: Pressemeddelelse.

Læs mere om Quality Airport Hotel Dan

Læs mere om Core Hospitality


?