11.01.2021Møde & Event News

2020 var året, hvor håndtryk blev udskiftet med håndsprit, stormøder afløst af Zoom-møder og forsamlingsfrihed forvandlet til forsamlingsforbud. 2020 blev året, som vi sent vil glemme, men helst vil glemme så hurtigt som muligt.

I 2020 blev året, hvor møde- og eventbranchen blev om ikke knockoutet, så i hvert fald fik en mavepuster uden fortilfælde. Og kampen er ikke slut endnu.

Forsamlingsforbuddet er blevet strammet endnu en gang, og vi kommer til at tage endnu en runde med coronaen som modstander de kommende måneder.

Der er lys forude
Men der er trods alt lys forude. Vaccinerne er på markedet, og over 50.000 danskere har allerede fået det første stik. I løbet af februar bliver sundhedsmyndighederne formentlig i stand til at vaccinere op til 100.000 danskere hver uge.

Det giver forhåbninger om, at vi i løbet af foråret kan vende tilbage til mere normale tilstande - også i møde- og eventbranchen, hvor der i høj grad er brug for et vendepunkt efter et meget udfordrende år.

I Kursuslex tror vi på bedre tider, og det kan vi se, at mødeplanlæggerne også gør. Ifølge den nye udgave af analysen Mødebarometret forventer de danske mødeplanlæggere nemlig, at hovedparten af virksomhedernes og organisationernes møder i 2021 vil blive afholdt som fysiske møder, selv om de digitale møder også i år vil være et vigtigt element.

Kursuslex ser frem til 2021 og ønsker alle kunder og samarbejdspartnere et godt nytår.


?