07.08.2018Møde & Event News

Golfresort bliver mødehotel

Mødelokalerne er nyindrettede, og hotellet har egen, lækker 36 hullers golfbane og golf-introduktion som event i forbindelse med mødet.

Araslöv Golf & Resort i Sverige har i foråret bygget en helt ny hotelafdeling og et stort konferencecenter. Konferencer, arrangementer og hotel er i fokus, og iværksætteri, livsstil og gastronomi har fået en stærk betydning på Araslöv. Her finder man en kombination af moderne lokaler og bygninger fra 1500-tallet. Hotellet ligger i smukke naturlige omgivelser med fantastiske spise- og overnatningsmuligheder i byen Färlöv i nærheden af Kristiansstad.

Golf- og naturevents

Som et ekstra krydderi på konferencen byder Araslöv Golf på et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser, så der er god mulighed for at kombinere business & pleasure. En oplagt ide er at benytte stedets såkaldte "helserute", som også egner sig til walk&talk. De erfarne spillere kan benytte stedets smukke 36 huls bane, og de mindre erfarne kan få en god introduktion til spillet, køre go-kart eller spille frisbeegolf.

Udendørs spa og fitness

Hvis mødet skal kombineres med den absolutte afslapning, kan man benytte stedets udendørs spabad, sauna eller starte dagen i de udendørs fitness faciliteter. Så har man energi til mødet.

Se mere om Araslöv Golf & Resort


?