08.05.2018Møde & Event News

Grandios udenpå - topmoderne indeni

Hotellet i Odense har beholdt atmosfæren fra 1897 og tilført den nyeste teknik og de lækreste møderetter. Ny partner hos Konference.dk.

Det smukke First Hotel Grand i Odense er nye partner hos Kursuslex' bookingportal, Konference.dk Hotellet er fra 1897 og anses af mange for at være det mest unikke hotel uden for København. Her stolthed et af de ord, som forbinder medarbejderne. Måske noget, som kommer helt af sig selv, når man er medarbejder i statelige rammer og samtidig ved, at man kan opfylde alle de behov, som en moderne mødeplanlægger har brug for at kunne levere til sin mødedelegation.

Konferencelokalerne er indrettet med respekt for hotellets historiske arv og formår at give plads til både bygningens arkitektoniske udtryk samtidig med, at de innovative og tekniske løsninger er helt oppe i niveau med nye laserprojektorer og integreret lydsystem med clips- og håndholdte mikrofoner. Hotellets grupperum er udstyret med projektor og plug-and-play løsninger. Det giver dig muligheden for at præsentere dine produkter, ideer og resultater med den nyeste teknologi og i den højeste opløsning.

Sæt selv menuen

First Hotel Grand tilbyder flere forskellige mødepakker. Fælles for dem alle er, at de giver arrangører og mødedeltagere mulighed for at koncentrere sig 100% om mødets indhold. Mødepakkerne er alle skræddersyede til det enkelte møde. Det professionelle køkken sørger for sund og nærende forplejning, således at deltagerne kan holde fokus hele dagen lang. På First Hotel Grand får du selv lov at sammensætte din menu. Du får dit eget konferenceteam både før og under dit arrangement.

Se mere om First Hotel Grand


?