09.10.2018Møde & Event News

Grønne møder nærmer sig et must

Bevidstheden om grøn mødekultur er stigende, siger internationale meningsdannere. Den unge generation marcherer ind til møderne med krav om bæredygtighed.

På møde- og konferencemarkedet er bevidstheden om bæredygtighed stigende. Det skriver Skift.com, og Olivia Galun, medlem af den internationale organisation for professionelle kongresorganisatorer. Hun mener, at vi i dag er nået dertil, at det er alle - fra gæster til værter samt øvrige interessenter, der interesserer sig for den grønne dagsorden. Foto fra Hotel GSH - Green Solution House på Bornholm, hvor bæredygtige møder har meget høj prioritet.

De unge regner bæredygtighed som en selvfølge

”Der er langt større fokus på den langsigtede indflydelse af møder og ’smid-væk-mentaliteten’,” erfarer hun. Rose Squitieri-Strickland, senior project manager hos BCD Meetings & Events, påpeger, at det særligt er den yngre generation, som har øjne på bæredygtighed og CSR, og som vært er man derfor nødt til at tænke disse elementer ind, når man vil lave et arrangement, der matcher deres behov. Kilde: StandBy

Se mere om grønne møder og få inspiration til at skabe dem


?