06.09.2019Møde & Event News

Hæder til Hotel Herman K

Ved en stor prisuddeling i København den 5. september blev Hotel Herman K tildelt RENOVER prisen 2019, som det første hotel nogensinde.

Den tidligere transformerstation, der nu er et 5-stjernet luksus boutique hotel i hjertet af København, har også tidligere på året modtaget hæder for den unikke transformation. Det er den tidligere industrielle transformerstation fra 1960’erne på Bremerholmen i centrum af København, der i dag danner rammen for Hotel Herman K, bar og restaurant Roxie.

Det oprindelige udtryk er bevaret

Ved prisuddelingen begrundede formand for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen, Hotel Herman K’s sejr således: ”Hotel Herman K har formået at bevare det oprindelige spændingsfyldte, rå og brutalistisk arkitektoniske udtryk. Det vidner om arkitektonisk indlevelse, en forbilledlig byggeledelse og et fornemt samarbejde med hoteloperatøren. Respekt. Det er en overbevisende præstation.”

Tidligere på året blev Hotel Herman K hædret af Københavns Kommunes ved bygningspræmieringen i kategorien ”Renovering/ombygning” samt nomineret til Arkitektforeningens arkitekturpris ’Store Arne’. Berlingske nominerede i sommer Hotel Herman K til ’Byens bedste’ i kategorierne ’Byggeri’ samt ’ Cocktailbar’, og i slutningen af året afsløres det om Hotel Herman K vinder den internationale AHEAD Award for ’Best Hotel Conversion’ i Europa.

Fakta om Hotel Herman K

Tidligere transformerstation bygget i 1963 • Åbnede som 5-stjernet luksus boutique hotel juni 2018 • 31 værelser og suiter • Penthouse suite med privat tagterrasse.

Se mere om Hotel Herman K


?