11.10.2019Møde & Event News

Han går imod strømmen

Mens andre taler om "flyskam", vil hotelguruen Petter Stordalen indtage lufthavnene med nye hoteller. P.t. har han planer om 2 lufthavnshoteller i Helsinki.

"Jeg elsker lufthavnshoteller," sagde Petter Stordalen for nylig på Kursuslex' hotellederkonference, OptiMeet. Ikke så underligt, når man forestiller sig Stordalens egne behov for at rejse mellem de nordiske lande, hvor han har sine over 200 hoteller. Petter Stordalen har for kort tid siden bekendtgjort, at han har planer om at bygge ikke mindre end 2 nye hoteller på Helsinki Lufthavn. Det hidtil største hotelprojekt nogensinde i Finland. Hotellerne åbner i 2023, og omkostningerne til byggeriet andrager mere end 120 mio. euro. Også i Københavns Lufthavn åbner Stordalen et nyt hotel. Det sker i 2020.

Målet er 25-30% markedsandel i nordiske hovedstæder

Med købet af Kämp Collection Hotels har Nordic Choice Hotels med Petter Stordalen i spidsen lagt an til at blive den nordiske hotelkonge. "Dette er kun begyndelsen," udtaler han i forhold til vækstpotentialet. "Mit mål er at opnå en markedsandel på 25-30% i alle hovedstæder i Norden. Jeg vil derfor tilføre yderligere 2.000 hotelværelser i Helsingfors."

Kämp er glade for synergi-effekten

Han er utroligt glad for det nye samarbejde, som også ledelsen i Kämp Collection Hotels bifalder. Bl.a. på grund af et stort overlap i værdier. "Vi er virkelig en del af en stor familie nu," siger VD Laura Tarkka. Hun ser store muligheder i at kunne opnå gæste-præferencer indbyrdes blandt kædens hoteller. Kämp Collection Hotels udgør 10 meget forskellige og designprægede hoteller. Fotoet er fra det 5-stjernede Hotel Lilla Roberts.

Se mere om Kämp Collection Hotels


?