13.08.2019Møde & Event News

Har dit team fået servicetjek?

Det er ikke kun bilen, der skal til årligt servicetjek. Det samme skal arbejdspladser og teams. Nu kan man få et servicetjek til sit job-team.

Det årlige servicetjek Du kender det måske... bilen er tanket, og du er klar til at køre. Lige pludselig lyser en lampe i instrumentbrættet, Som regel på et rigtig ubelejligt tidspunkt. Den påmindelse er ikke lige så tydelig på en arbejdsplads. Selv om der absolut kan være noget, der ikke fungerer, som det skal.

Servicetjek til teamet

Hos CoastZone tilbyder man nu et servicetjek af medarbejdere og samarbejder. Det tager ikke lang tid, men det giver en stor tryghed, samarbejdsvillighed og motivation, har CoastZone erfaret gennem de tjek, der allerede har lavet. Som leder, arbejdsgiver og kollega forventer man, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål, når der er tanket benzin. Men performance skal vedligeholdes og udvikles, mener man hos CoastZone.

High Performance Team

Som servicetjek tilbyder CoastZone forskellige rammer, der tager udgangspunkt i High Performance Team tankegangen. F.eks. i form af en kombination af et motiverende foredrag og efterfølgende samarbejdsøvelser, som skaber praktisk læring. Der afsluttes med refleksion og actionpunkter, der sætter fokus på personlig drivkraft, positiv adfærd og optimering af performance og sikrer på den måde en mærkbar effekt af forløbet. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om CoastZones årlige servicetjek.


?