26.02.2019Møde & Event News

Har du et aktivt mødetema?

Eller vil du bare gerne arbejde sammen med et par professionelle Meetovators, sikre dig 700 gratis p-pladser og holde møde i en aktiv stemning?

Blot fordi man har udsigt til et stort stadion, er det jo ikke et must, at man forbinder sit møde, konference eller messe med udsynet til en fodboldkamp. Miljøet indendørs egner sig til ethvert emne og enhver anledning, hvor man i øvrigt ser en stor fordel i at kunne tilbyde 700 gratis p-pladser. Men selvfølgelig vil en messe omkring f.eks. sportstøj, sundhed eller andre aktivitets-relaterede emner får en særlig ramme hos Brøndby Event, som er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Uddannede Meetovators

Hos Brøndby Event findes mødelokaler, som kan rumme fra 10 til 600 mødedeltagere. Desuden kan man gøre brug af uddannede Meetovators, som kan hjælpe med at facilitere kongresser, udstillinger samt naturligvis firmaets fester.

Alle mødelokaler ligger med udsigt til den grønne bane og har dermed et fantastisk lysindfald. Fra lokalerne er der direkte udgang til tribunen. Alle lokaler indeholder standard AV-udstyr. Og Brøndby Event har et solidt korps, som gerne hjælper med lys, lyd, opstilling af stande og hvad, man nu ellers har brug for af konkrete tiltag for mødet eller konferencen.

Se mere om Brøndby Event


?