Advertorial

Helsingborg bliver kongresby i 2020

Når Clarion Hotel & Congress Sea U åbner, bliver Helsingborg en perfekt kongresby.

Clarion Hotel & Congress Sea U får plads til 1200 gæster, og det svarer til det antal, som en enkelt ForSea færge kan fragte over sundet på 20 minutter. Færgen ligger til 5 minutter fra hotellet.

Clarion Hotel & Congress Sea U bliver det første kongreshotel i Helsingborg. Når hotellet åbner til september næste år, bliver byen med ét den perfekte kongresby med sin overskuelige og hyggelige bykerne, hvor alt ligger i gåafstand. Man kommer med tog fra Københavns lufthavn direkte op til færgeterminalen i Helsingør. Hotellet kan rumme 1200 mødegæster i kongressalen. De 250 værelser, som næsten alle har havudsigt og balkon, kompletteres af overnatning på de nærliggende hoteller, hvor alt ligger få minutters gang fra ”Sea U”. Det gælder også det rige restaurant-og kulturliv, middelalderborgen ”Kärnan” der troner over byen, parkerne, havnelivet og om sommeren ”Tropical Beach” med palmer og strandbarer.

Topprofessionelle rammer
Hotellet præges af nordisk design i lækre farver med varme træsorter. Som nyt kongreshotel får møderummene al den nye teknologi, man kan ønske sig. ”Vi vil gerne trække store, nordiske møder og selvfølgelig også mindre møder her til byen.

Hotellet får i alt 18 topprofessionelle mødelokaler, hvoraf de fleste får havudsigt,” siger salgsdirektør Mariette Glans Lublin. Ud over kongressalen vil de øvrige mødelokaler kunne rumme mellem 2 og 200 gæster. Som en særlig feature bliver der mulighed for at arrangere messer og udstillinger af f.eks. biler inde i hotellet, idet hotellet udstyres med en meget stor elevator op til 1. sal.

Skybar og pool på taget
På selve hotellet vil man kunne opleve den lækre a la carte udsigtsrestaurant med et koncept, der skabes i samarbejde med svenske Marcus Samuelsson, som er kendt blandt andet for sin nordiske restaurant ”Akvavit” i hjertet af Manhattan i New York. På en af flere tagterrasser bliver der udendørs, opvarmet pool, hvorfra man nyde solnedgangen over Øresund med Kronborg Slot i horisonten. Og på 9. etage bliver der en Skybar, hvor man kan samles om aftenen.

En stor kongresdelegation kan tilmed nyde godt af den tætte bykerne lige bag hotellet, hvor livet er præget af en fredelig, nærmest eventyrlig stemning med kirker, tårne, fontæner, restauranter og musik i gågaden. Selv en mindre mødedelegation vil støde på hinanden overalt ved de mange velegnede steder for byliv om aftenen.

Se mere om Clarion Hotel & Congress Sea U


?