Advertorial

Her bliver du set – som menneske

Som mødegæst hos DGI Huset Vejle mærker man lynhurtigt, at den menneskelige kontakt kommer af en vaskeægte interessere for DIG som menneske.

Ånden er præget af et stærkt fællesskab. Direktør Roland Christiansen foretrækker af samme grund at bruge titlen ”fælleskabsminister” i sine mails. ”Vi er meget optagede af de mennesker, der kommer her hos os. Vi elsker at sætte ting i verden, som kvalificerer menneskers liv! Mennesker er det mest livgivende, man kan beskæftige sig med,” siger Roland Christiansen.

Netop denne ånd gennemsyrer huset og de mange medarbejdere, om det så er fitnessinstruktøren, Event Manageren eller kokken. Ingen er begrænset af deres titler. Alle hjælper en gæst på vej, hvis han eller hun ser lidt vildfaren ud. Smid skoene ”Vi er jo bare mennesker. Brug nu det, der er!

Nogle undervisere synes, det er fedt med mødestruktur. Jeg vil gerne slå et slag for, at det ikke behøver at være så styret alt sammen. Frihed er bevægelse. Men ikke nødvendigvis en times fitness, selv om mulighederne er her i huset. Vi vil gerne give mødedeltagerne de aktiviteter, der ligger lige til højrebenet.

Gør det enkelt

Ifølge Sundhedsstyrelsen er det de små ting, der tæller!” understreger Event Manager, Rikke Vindbjerg. ”Her hos os kan man føle sig fri til at smide skoene under et møde, eller sige ’hov – nu skinner solen! Vi kan lige nå en gåtur’. På den ene side af DGI Huset Vejle ligger det smukke Vejle Adal. Fem minutter til den anden side ligger gågaden. Hvem siger, at man ikke kan bruge en træstamme eller en café som alternativt grupperum?”

Maden serveres ofte ved fællesborde, hvor man deles om store fade, som langes rundt på kryds og tværs. ”Vi er meget til humor og fællesskab. Vi er ikke frelste med maden. Den altid lavet på gode råvarer, og jeg kan love dig for, at der er kage til kaffen!” siger Rikke Vindbjerg.

Syng dig glad

Noget helt specielt for DGI Huset Vejle er højskolesangbogen. ”Det gør noget særligt ved folk at synge sammen,” siger Roland Christiansen. ”Og der er bøger nok. Vi kan ikke konkurrere med stjernerne på de fine hoteller, men når det gælder empati og menneskeligt nærvær, så har jeg svært ved at finde et bedre sted end her,” siger han. ”Det er så skønt at møde et modent og ansvarligt menneske, der hviler i sig selv. Og dem har vi rigtig mange af her!”

Se mere om DGI Huset Vejle


?