11.06.2018Møde & Event News

Her er oplevelsen ægte

Nogle har allerede prøvet det. Men ikke alle har været på højborgen for denne event, hvor både lokaler og tjenere kan den ægte vare.

Tjernerne er blinde. Restauranten er henlagt i mørke. Stedet er Fuglsangcentret, som er ejet af Dansk Blindesamfund. Intet sted får du en mere autentisk oplevelse, når du deltager i madeventen "Mad i mørke". De dygtige tjenere færdes hjemmevant i mørket. De er nemlig blinde og svagsynede, og de giver undervejs tips og tricks, så det hele bliver lidt lettere.

Sanserne skifter rolle

Hvad sker der, når man helt fjerner den visuelle dimension, når vi spiser? Kan vi overhovedet smage tomaten, når vi ikke kan se den? Kan den kræsne pludselig spise alt i mørket? I Fuglsangcentrets totalt mørklagte restaurant bliver sanser og smagsløg udfordret. At spise sin mad uden at kunne se er en helt speciel oplevelse, som både er sjov, grænseoverskridende og lærerig.

Middagen er en fantastisk måde at ryste folk sammen på, fordi alle prøver den samme oplevelse og kan tale om den bagefter. Mad i mørke kan også fungerer som teambuilding, når der skal sendes vand, brød og salt rundt i absolut mørke. Maden er på ingen måde ringere end ellers. Fuglsangcentrets køkken er kendt for gastronomi i særklasse. For nogle bliver smagssansen styrket, når man ikke er forstyrret af synssansen. For andre er synsoplevelsen en stor del af nydelsen. Netop disse forskelle er med til at gøre det til en interessant event.

60 værelser med egen terrasse

Middagen består af Velkomstdrink, 3 retters gourmetmenu inkl. vin, øl og vand ad libitum, kaffe/the og sødt. Fuglsangcentret er et 4-stjernet kursus og konferencecenter beliggende i Fredericia. De smukke bygninger rummer forskellige størrelser af møde- og konferencelokaler, gårdhaver, restauranter, stor pool, sauna og 60 værelser der alle har egen terrasse.

Se mere om Fuglangcentret


?