18.10.2019Møde & Event News

Her kan alt ske!

Lej de rå rammer med barløsning, catering, produktionsfolk, rengøring, lys- og lyd. Eller få nøglerne til et tomt hus, helt åbent for jeres eget design.

Ny partner hos Kursuslex og Konference.dk er et af de møde- og eventsteder, som kan blive til alt - lige fra festrum til showroom, spisesal for 250 mennesker eller konferencerum med plads op til 600 deltagere. Pumpehuset ligger ved Rådhuspladsen og har en fortid som Pumpestation for Københavns vandforsyning. Det forklarer salenes rå og moderne look. I fin og taknemmelig kontrast at indrette både møder og fester i.

Industrielle rammer

I lidt over 100 år blev stedet brugt som pumpestation for byens vandforsyning, men huset åbnede i 1991 op som spillested. Den fredede bygning er den samme som for 150 år siden, og de industrielle rammer gør Pumpehuset til et unikt sted til at skabe unikke arrangementer.

2 sale og udendørs byhave

Pumpehuset er fordelt på 2 sale på 2 etager, inklusiv backstage- og kontorlokaler, produktionsrum, overdækket rygeterrasse og en hyggelig, udendørs byhave, som i sommerhalvåret er det perfekte velkomstområde. Huset kan lejes som tom skal med frie rammer til at skabe og eksekvere sit eget event, eller som full-service hus med barløsning, catering, produktionsfolk, rengøring, fuld lys- og lydpakke mv.

Se mere om Pumpehuset


?