05.03.2019Møde & Event News

Her kommer en mødeby i en nøddeskal

Med det nye ”Clarion Hotel & Congress Sea U” bliver der virkelig tale om en mødeby. Hotellet åbner i 2020 med plads til 1200 konferencegæster.

Inden for cirka én kvadratkilometer har man praktisk taget alt, hvad en mødedelegation kan ønske sig i Helsinborg. Og med det nye ”Clarion Hotel & Congress Sea U” bliver der virkelig tale om en mødeby. Hotellet åbner i 2020 med 250 værelser og plads til 1200 konferencegæster. Det svarer til det antal, som en enkelt ForSea færge kan fragte over sundet på 20 minutter. Færgen ligger til 5 minutter fra hotellet.

Kultur eller tropical beach lige ved døren

Det nye hotel bygges lige ved havnen med udsigt over sundet. Blandt de øvrige større hoteller kan nævnes Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg, Scandic Helsingborg Nord samt Radisson Blu Metropol Hotel. Ud mod vandet ligger Dunkers Kulturhus, som hurtigt kan integreres i mødeaktiviteter, og om sommeren kan man gøre brug af ”Tropical Beach” med strandbarer og palmer.

Tager man 20 minutter mod nord, kommer man til blomster- og slotshaven Sofiero. Alt det – og de mange smagsudflugtsmuligheder eller sportsevents, som findes en kort tur længere inde i landet kan man høre mere om på standen. "Vi glæder os til at fortælle om det hele på Nordic Meetings & Events Expo. Vi er med for første gang," siger Projektleder Matilda Andersson, Helsingborg Convention and Event Bureau.

Se mere om Helsingborg Convention Bureau

Se mere om Clarion Hotel & Congress Sea U


?