24.06.2019Møde & Event News

Her venter et kreativt team

Med skønne lysindfald fra den omkransende natur får man her en herlig blanding af moderne faciliteter og et team med sjove forslag til fun- og teambuilding.

Kun tre minutters kørsel fra E20-afkørslen Ejby ligger Fjelsted Skov Hotel & Konference. Med 10 konferencelokaler, 78 værelser og 10 hektar udendørsareal er der plads til alle typer af konferencer.

Moderne konferencefaciliteter

De rummelige lokaler har store lysindfald, lyse vægge, integreret, moderne AV-udstyr og alle med adgang til naturen rundt om Fjelsted Skov. Overalt på hotellet er man online med 500 m/bit trådløst fibernet. De 78 dobbeltværelser er i moderne, vedligeholdt standard og har alle eget badeværelse, balkon, 40” TV og adgang til haven. Alle lokaler er bygget i stueplan, som giver god adgang for kørestolsbrugere og optimale betingelser for afholdelse af konferencer og udstillinger, som har brug for eksternt udstyr i lokalerne.

Fun-, teambuilding og aftenhygge

Fjelsted tilbyder gerne temaaftener - eksempelvis den franske aften, hvor der dækkes op med hvidternede duge og serveres franske, klassiske retter til lyden af kendte, franske sange. Efter middagen kan man passende besøge det svenskinspirerede træhus fra starten af 1900-tallet, hvor der er lounge i husets tre etager. I kælderen findes en bar med pool og bordtennis. "Dagligstuen" og "Loftet" er indrettet med bløde møbler, så der kan hygges efter en vellykket mødedag.

Maden

Køkkenet har fokus på det hjemmelavede. Kokkene sylter selv, røger selv og bager selv med egen surdej. Bag hotellet går husets lam og grise, som også anvendes i køkkenet. Under sit ophold mærker man det stærke fællesskab, som er et stærkt kort for Fjelsted Skov Hotel & Konference.  Stemningen er afslappet, og som gæst føler man sig i hjemlige omgivelser.

Se mere om Fjelsted Skov Hotel & Konference


?