09.03.2018Møde & Event News

Hilton kommer tilbage

ATP Ejendomme og BC Hospitality Group indgår i fælles hotelprojekt og sikrer Hilton-kædens tilbagevenden til København.

De to parter investerer i en omfattende om- og tilbygning af det tidligere Nordea-domicil på Strandgade 7, der nu omdannes til et nyt Hilton hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2020. Det kommende hotel, med det foreløbige navn "Hilton Copenhagen City", forventes at blive et nyt vartegn ud til Københavns Havn.

Planerne for ombygningen forestås af de danske arkitekter, Henning Larsen Architects og med sine godt 29.000 m2 vil hotellet blandt andet rumme ca. 400 værelser af international top kvalitet, møde- og konferencefaciliteter, Executive Lounge, fitness center, parkeringsfaciliteter, bar og to restauranter - heraf den ene på kajkanten. Bygningen skal åbnes op ud mod såvel havnen som mod Torvegade - alt i tråd med og med respekt for byens arkitektoniske og bæredygtige profil.

Fuld gang i planerne

Ombygningen af Hilton Copenhagen City forventes påbegyndt så snart en ny lokalplan foreligger. Forløber den videre proces med godkendelse af ny lokalplan planmæssigt, forventes Hilton Copenhagen City at slå dørene op for både internationale og lokale gæster i løbet af 2020. "Vi er meget tilfredse med, at denne markante ejendom i vor portefølje ombygges til brug for et af hotelbranchens stærkeste brands. Investeringen vil bidrage positivt til vort afkast til glæde for ATP's medlemmer, ligesom hotellet vil bidrage til Københavns vækst med attraktive faciliteter for både erhvervsfolk og turister. Vi ser frem til et samarbejde med Københavns Kommune og BC Hospitality Group om at få godkendt en lokalplan som muliggør projektet", udtaler direktør Michael Nielsen fra ATP Ejendomme. Han oplyser endvidere at Nordea er fraflyttet og ATP Ejendomme snarest påbegynder de forberedende arbejder.

Nyt vartegn i København

Hilton Copenhagen City forventes at blive et nyt smukt vartegn på den københavnske havnefront og vil blive drevet af den erfarne hoteloperatør BC Hospitality Group. Gruppen hører til blandt Danmarks største hotel-, konference-, messe- og hospitality udbydere og driver allerede i dag byens tre andre internationale hoteller; det 5-stjernede Copenhagen Marriott samt de to 4-stjernede hoteller AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Gruppens koncernchef, Allan L. Agerholm, siger om Hiltons tilbagevenden til København: "Vi har arbejdet længe og meget strategisk på at få Hilton brandet retur til byen og ser det som et fornemt skulderklap, at Hilton har valgt at indgå et strategisk samarbejde med netop os. Med det indgåede samarbejde holder vi snuden i sporet og står nu snart i spidsen for i alt fire hoteller under Verdens førende internationale hotelbrands - hoteller som er med til at sikre et bredt udbud af hotel brands og en fortsat vækst i antallet af internationale gæster i København." Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om BC Hospitality Group


?