09.10.2019Møde & Event News

Himmerland Golf & Spa Resort udvider

Tennisbaner, vandsport på søen og en ny akademy bane er sat i værk. Og så skifter resortet adresse til Lars Larsens Vej - til minde om ejeren.

Der skal ske rigtig meget i Himmerland Golf & Spa Resort i de kommende år. Blandt andet skifter adressen til Lars Larsens Vej 1, da Vesthimmerlands kommune har besluttet at hædre Lars Larsen med en vej. ”Jeg er rigtig glad, stolt og taknemlig over, at vi i Vesthimmerland kan anerkende Lars Larsens mangeårige indsats i vores område ved at omdøbe Centervej i Gatten til Lars Larsens Vej. En passende gestus til en af landets største erhvervsledere nogensinde på et sted, der virkelig betød utrolig meget for ham," siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen.

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Jacob Brunsborg, er ligeledes glad for beslutningen. ”Himmerland Golf & Spa Resort har altid været et vigtigt sted ikke bare for min far, men for hele vores familie. Derfor er vi også meget beærede over, at Vesthimmerland Kommune har besluttet at Centervej fremover skal hedde Lars Larsens Vej, siger Jacob Brunsborg.

Nye aktiviteter

Jacob Brunsborg løfter samtidig sløret for massive investeringer, der skal gøre Himmerland Golf & Spa Resort endnu mere attraktivt. Der bygges bl.a. indendørs tennisbaner og paddlebaner, og der bliver vandsportsaktiviteter på søen. "Det sker samtidig med, at vi anlægger en helt ny academy bane,” siger Jacob Brunsborg. Han er ikke i tvivl om, at investeringerne vil tiltrække flere gæster. "Det er jo ingen hemmelighed, at Himmerland Golf & Spa Resort har givet underskud mange år i træk, så formålet med investeringerne er selvfølgelig også at tiltrække flere gæster og dermed forbedre indtjeningen," siger Jacob Brunsborg. Det er endnu for tidligt at sige, hvornår de nye aktiviteter er klar til gæsterne, men de første skridt til at sætte projekterne i gang er allerede taget. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Himmerland Golf & Spa Resort


?