21.06.2018Møde & Event News

"Hipster" hotelkæde åbner i Danmark

Snart åbner det første hotel i kæden som et livsstilshotel i Aarhus med moderne møde- og eventfaciliteter.

I 2019 får Radisson RED Danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden og står næste efterår klar til at modtage gæster. Det nye Radisson RED får udsigt til blandt andet Rådhuspladsen, Musikhuset og Aros Kunstmuseum og kommer til at tælle 78 store designværelser, moderne møde- og event-faciliteter samt fitnesscenter, bar og restaurant.

Siden 2011 har Aarhus set en vækst i antallet af hotelovernatninger på 86 procent, og vækstbølgen nåede sit foreløbige højdepunkt, da Aarhus sidste år var europæisk kulturhovedstad. Den rivende udvikling og internationale succes har fået Radisson Hotel Group til at pege på Aarhus som venue for det første nordiske Radisson RED.

Aarhus som hotspot

”Med sin enestående samling af kulturelle oplevelser, internationale virksomheder og førende videninstitutioner er Aarhus på rekordtid blevet et hotspot for både ferie- og erhvervsgæster. Derfor ser vi meget frem til at konsolidere vores nordiske position og danske portefølje med et livsstilsbrand i den danske second city,” siger distriktsdirektør i Radisson Hotel Group, Sonja Dive-Dahl.

Hipster hotel

Radisson RED er ”hipster-fætteren” til de mere kendte Radisson-brands, som Radisson Blu og Park Inn. Hotelfilosofien er inspireret af kunst, musik og mode og har stort fokus på sociale værdier og bæredygtighed. Idéen er at skabe størst mulig fleksibilitet og frihed for hotelgæsterne, der eksempelvis har adgang til hotellets fitnesscenter, bar og restaurant hele døgnet. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Radisson Red hotellerne


?