10.04.2018Møde & Event News

Historisk mødested 1 time fra København

Den fine, svenske gæstgivergård er ny partner i Kursuslex portalen, Konference.dk. Prøv stedets vandretur med smagsoplevelser i naturen.

At vælge mødelokale hos Höörs Gästgiwaregård er som at stå over for et udvalg af tøj - lige fra en historisk klædedragt til det nyeste festskrud. Stemningen i mødelokalerne er meget forskellig, og uanset, hvad man vælger, er lokalerne meget karakterfyldte på hver deres måde. Det største rummer op til 100 personer.

Prøv en vandretur med smagsoplevelser undervejs

Gæstgivergården og dens mødelokaliteter ligger i byen Höör, cirka en times kørsel fra København eller Nordsjælland. Hvis man ønsker overnatning til et mindre arrangement, kan man sætte sig på samtlige husets i alt 26 værelser, hvoraf de to er suiter.

Det stemningsfulde konferencested byder på naturprægede oplevelser, som er meget anderledes og i nær tilknytning til naturen. F.eks. kan man booke i en guidet vandretur på 4-5 timer, hvor man deltager i en lang række smagsoplevelser ude i naturen undervejs. Man kan også besøge det nærliggende ”Skånes Djurpark”, hvor der er udfordringsbaner og sjove spisetelte midt i naturen.

Se mere om Höörs Gästgiwaregård


?