20.12.2018Møde & Event News

Hold møde med en kendis-musiker

Med plads til 950 gæster kan hotellet nu lave større koncerter med internationale musiknavne, hvilket kan benyttes i tilknytning til møder og ophold.

I 2012 overtog Peter Brinks ansvaret for Hotel Fuglsøcentret. Hotellet var gået konkurs året før, og der var ingen ansatte og kunder. En af vejene frem til succes var at skabe et mødested for både business, musik og leisure.

Første år var der 4 koncerter, året efter 25 koncerter, og de seneste år har der været 50 koncerter om året. I starten var det meget svært at tiltrække både kunstnere og gæster, men dette har ændret sig betydeligt siden. 80.000 gæster besøger årligt hotellet, og der er dagligt henvendelse fra et stort antal musikere, der gerne vil give koncert på hotellet.

Store navne på programmet

Hotel Fuglsøcentret ligger 800 meter fra vandet ved Ebeltoft Vig. I 2015 blev stedet tilmed præmieret med "Region Midts TurismeVækstpris". Og væksten er fortsat. Kapaciteten er netopo udvidet, så der kan komme 950 gæster til hver koncert. Derfor ”skiftes der gear” på hotellet, Og der bliver indgået kontrakter med større og større kunstnere. Bl.a. byder 2019 på koncerter med Kim Wilde, Boney M, Dr. Hook, Procol Harum, Nik Kershaw, Hot Chocolate og The Drifters.

Se mere om Hotel Fuglsøcentret


?